Ořech 1 Bílinské uhlí (úpravna Ledvice) nebo Ořech 2 Bílinské uhlí (úpravna Ledvice)

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkům webu, svěřujete nám své osobní údaje. My odpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení.
Seznamte se s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob při zpracování osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46 / ES v platném znění, (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (GDPR).

Kdo je správce?
Správcem vašich osobních údajů je společnost Profi montage, s. r. o., IČ: 26405865 DIČ: CZ26405865. Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u krajského soudu v Ústí nad Labem. Vůči vašim osobním údajům jsme v pozici správce, tzn. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem. Jak dlouho a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Prohlášení
Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme všechny zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  1. budeme zpracovávat vaše osobní údaje pouze na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti nebo uděleného souhlasu,
  2. plníme informační povinnost podle příslušných ustanovení GDPR ještě před zahájením zpracování osobních údajů.
  3. umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Cookies
Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte. Používání cookies na měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce.
Naše webové stránky lze procházet i v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Koho využíváme pro zpracování cookies?
Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sklizené cookies soubory jsou následně zpracování společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/#nosharing.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů
Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijali jsme a udržujeme všechny možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předávání osobních údajů třetím stranám
K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování.
Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Předávání dat mimo EU
Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují stupeň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: r.janeckova@profi-montage.cz
Máte právo na informace, které jsou plněné již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů. Pokud se u Vás něco změní nebo jakékoliv Vaše osobní údaje jsou zastaralé nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů nebo žádat o jejich smazání. Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme Vaše nepřesné údaje, myslíte si, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje vymazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování.

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s Vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoliv obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme velmi rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Mlčenlivost
Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci, spolupracovníci a zpracovatelé, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo bezpečnost Vašich osobních údajů. Bez Vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydané žádné jiné třetí straně.

Vyhrazujeme si právo zasílat na registrované e-mailové adresy novinky a jiná obchodní sdělení Profi montage, s. r. o.

© Copyright - Profi-montage s.r.o.